Storm..

Storm är bara förnamnet till vad det var här i natt! Har aldrig varit med om någon liknande storm i hela mitt liv tror jag. Jag vaknade klockan 3.00 av att det blåste, regnade, blixtrade och dundrade som bara den. Mina dörrar ut till balkongen är det glipor i och på min toa är det även fönster som inte går att stänga så mitt rum hade förvandlas till någon slags dammsugare typ. I och med blåsten så blev gliporna i dörrarna som typ en dammsugare funkar. Min gardiner hade dragits ut genom gliporna och var svajade utanför dörrarna. Min nödlösning var att jag stoppade ina lakan i den största glipan för att minska suget. Funkade inte helt perfekt men det blev nog bättre i alla fall. Men fortfarande skallrade dörrarna som om dom skulle ramla in vilken sekund som helst. Ni kanske förstår att jag inte fick så jätte mycket sömn i natt. Men när jag väl hade somnat vaknade jag strax senare av en duns, då hade min kamera ramlat ner från en krok och som tur är gick bara skyddslinsen sönder! Puh, vilket bra val jag gjorde när jag köpte den! Annars hade det förmodligen varit ganska mycket dyrare att laga den nu!
Flera av mina kompisar har också haft sömnlösa nätter då Janina vaknade av att hon var blöt om fötterna, det regnade in i hennes rum och hon sover enbart på en madrass på golvet så hon fick möblera om mitt i natten. Calle vaknade också av att det regnade in, i morse var hans rum som en pool typ. Jag håller tummarna för att vi inte ska få några fler sådana nätter!
Idag började jag med lektion i Economic transformation in Southeast Asia. För ovanlighetens skull började vi en kvart tidigare idag, ingen aning om varför men vi var redan där så oss gjorde det inget. Men hon var också klar 9.50 och vi som skulle hållt på till klockan 12! Det var heller inte våran riktiga lärare utan en tjej. Jag har på tre veckor inte lyckats ha en enda lektion med våran riktiga lärare! Konstigt! Vi gick istället hem och la oss vid poolen för idag var vädret underbart! Jag passade på att plugga lite också! Sedan gick vi tillbaka till klockan 14 då min International Marketing skulle börja, på vägen möter jag två finnar som har samma kurs som säger att den är inställd! Jahapp, var bara att vända och gå hem. Jag börjar nu fundera på när det är dags för oss att lära oss något? Jag håller tummarna för i morgon!
Från Perenthian! Hela gänget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0